Kia Переманила Дизайнера З Концерну BMW

2020-10-29 11:30

Источник: newstv.com.ua

У Kia Motors призначили нового віце-президента по дизайну – його звуть Он Кю Кан. Він обійме посаду в листопаді і буде працювати під керівництвом Каріма Хабіба, старшого віце-президента по дизайну.

Пан Кан буде спеціалізуватися на розробці перспективних рішень і займеться «управлінням стратегії розвитку дизайну Kia, надаючи обриси ідеям як екстер’єру, так й інтер’єру всіх моделей бренду».

До недавнього часу Кан працював креативним директором BMW Group Designworks в Шанхаї (Китай), де керував процесом розробки дизайну автомобілів. Одним з найяскравіших його проектів став концепт-кар BMW 3.0 CSL Hommage, створений на честь спорткупе BMW 3.0 CSL 1972 року.

Для мене велика честь приєднатися до команди дизайнерів Kia, особливо в той час, коли автомобільна промисловість стикається з такими радикальними змінами (коментує Кан). Я впевнений, що Kia зіграє важливу роль в тому, якою буде нова ера дизайну, маючи широкий спектр електрифікованих продуктів та ідей щодо розвитку мобільності.

Я дуже радий бути частиною цієї подорожі в майбутнє разом із захопленою командою дизайнерів Kia і радий можливості внести свій вклад в посилення продуктової лінійки та дизайн-стратегії. Переконаний, що отримані мною знання сприятимуть розвитку Kia, і я з нетерпінням чекаю роботи з командою в нових творчих напрямках.

 

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!