Коболєв пропонує застрахуватися від зростання цін на газ через спеціальний тариф

2020-09-03 15:15

Источник: newstv.com.ua

Продукт, який захистить споживача, нещодавно представила на газовому ринку газопостачальна компанія "Нафтогаз України", запропонувавши тарифний план "Річний".

Про це розповів голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

"Ми, як один з постачальників газу, відповідаємо, що наші пропозиції для споживачів чесні, ринкові й прозорі", - заявив Коболєв.

За його словами, новий тариф захистить споживачів від цінових коливань на ринку газу, оскільки передбачає зафіксовану в договорі вартість газу на весь рік.

"У діалозі з Кабінетом міністрів України прем'єр-міністр Денис Шмигаль поставив завдання: запропонуйте ринковий продукт, який захистить кінцевого споживача. Ми такий продукт запропонували - це тариф "Річний". Ми сподіваємося, що він буде популярним і впевнені, що він захистить клієнтів", - зазначив Коболєв.

Голова НАК "Нафтогаз України" підкреслив, що основне завдання нового ринку - безпека поставок газу і забезпечення справедливої та прозорої ринкової пропозиції.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!