Степанов розповів, коли Київ введуть у "червону зону"

2020-11-03 09:40

Источник: newstv.com.ua

У Києві, як і у всій Україні можливий масштабний локдаун - закриття більшості закладів і підприємств, зупинка громадського транспорту. Це можливо, якщо для пацієнтів з коронавірусом не залишиться вільних ліжок, тобто якщо за добу будуть виявляти по 20 000 нових випадків.

Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, повідомляє МОЗ.

"Якщо ми дійдемо до цифри 20 000 на добу, у нас буде повна 100% заповненість ліжок разом з мобільними госпіталями", — заявив глава МОЗ України Максим Степанов.

Тобто вибирати, кому жити, а кому ні, медики почнуть при цифрі +20 тисяч нових інфікованих коронавірусом.

МОЗ запустило масштабний call-центр і відстрочило виконання президентського наказу щодо забезпечення ліжок киснем

Максим Степанов зазначив, що в країні цілодобово запрацювала "гаряча лінія", де можна проконсультуватися з питань, пов'язаних з Covid-19. 150 операторів готові також допомогти у вирішенні деяких проблем. Наприклад, якщо людина не може отримати направлення на тестування. Запит автоматично передається в регіони і потім із заявником зв'язуються і доповідають про вирішення проблеми.
 
Номер телефону: 0800602019 (дзвінки безкоштовно).Постраждалу в ДТП на Майдані родину відпустили додому - рани на тілі і жах в душі

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!