Зеленський назвав закони, за які повинні проголосувати "слуги народу"

2021-03-15 14:10

Источник: newstv.com.ua

Глава української держави Володимир Зеленський звернувся до членів президентської партії "Слуга народу" з важливим закликом. Він наголосив на тому, що "слуги народу" мають правильно голосували за принципово важливі речі, незважаючи на редагування і коментарі інших партій по надважливим законам. Зеленський розраховує, що його партія одноголосно підтримає всі ініціативи влади, які сьогодні важливі для України. Він нагадав, що земельна реформа, децентралізація, народовладдя, судова реформа, пенсійне забезпечення, амністія капіталів, подолання корупції — були ключовими обіцянками партії і тепер не повинно бути ніяких "але" в їх виконанні. Про це Зеленський заявив на з’їзді партії "Слуга народу", який відбувся 13 березня в Києві і транслювався на Youtube-каналі партії.

 

"Сьогодні надважливими є закони, які закінчать земельну реформу, децентралізацію, введуть народовладдя, закони, необхідні для судової реформи, економічного зростання, пенсійного забезпечення, амністії капіталів, подолання корупції, відновлення справедливості і виконання всіх інших наших обіцянок. Програма президента і парії "Слуга народу" — саме це наш порядок денний. Ніякі поправки кого-небудь не зупинять нас на цьому шляху", — заявив Зеленський.

 

Звертаючись до членів партії Слуга народу, він зазначив, що основну увагу сьогодні варто приділити не тому, що вже зроблено, а тому, що поки не зроблено, і зосередитися на втіленні цього в життя, покращувати швидкість і ефективність роботи. Зеленський також звернувся до представників партії в регіонах і закликав їх не чекати покрокових інструкцій з Києва, а брати на себе ініціативу і відповідальність за зміни на місцях.

Як відомо, в з’їзді "Слуги народу" взяли участь народні депутати, депутати місцевих рад, а також делегати від кожної з областей. Вони розглянули питання змін в системі управління партією, організаційні та програмні питання, а також затвердили нові вищі керівні органи політсили.

 

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!