Уряд

15 декабря
16:52
Орендарями не зможуть бути особи, які мають зв'язки з РФ: уряд пропонує ухвалити закон Экономика
Кабінет Міністрів запропонував парламенту внести зміни до закону “Про господарську діяльність у Збройних силах України”, виключивши з числа можливих орендарів фізичних і юридичних осіб, які мають тісні особисті чи економічні зв'язки з державою, визнаною Верховною Радою державою-агресором.
17 февраля
10:15
Уряд сьогодні розгляне повернення до адаптивного карантину Политика
На засіданні Кабінету міністрів України 17 лютого урядовці планують розглянути низку проектів законів та постанов. Зокрема, заплановано розгляд проекту постанови щодо продовження в Україні адаптивного карантину
20 января
12:46
Уряд проведе аудит тарифів в регіонах Экономика
В Офісі президента (ОП) збираються перевірити відповідність тарифів в українських регіонах. Таке доручення президент України Володимир Зеленський дав заступнику керівника Офісу президента, як прокоментували в ОП.
14 января
15:06
Уряд удосконалив законодавство у сфері насінництва та розсадництва Политика
13 січня, на засіданні Уряду схвалено законопроєкт, спрямований на імплементацію законодавства ЄС у насінництві та розсадництві, спрощення ведення підприємництва у цих сферах та підвищення якості садивного матеріалу. Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.
13 ноября
14:30
В Уряді оприлюднили суму держкомпенсації фермерам на покупку землі у 2021 році Экономика
Український уряд у бюджеті на 2021 рік передбачить 500 млн грн для проведення першого етапу земельної реформи, сказав заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький.
02 ноября
15:45
Уряд подав до парламенту законопроект про місцеві адміністрації Политика
Уряд подав до парламенту законопроект № 4290 Про місцеві державні адміністрації. Документ Дениса Шмигаля з’явився на сайті Верховної ради України.
1