Уряд призначив Тараса Висоцького заступником міністра Мінагрополітики

2021-05-27 16:02

Источник: newstv.com.ua

Вчора Кабмін призначив Тараса Висоцького першим заступником міністра аграрної політики і продовольства України Романа Лещенка.

 


В агросекторі Висоцького добре знають, як досвідченого парламентера. Він – учасник багатьох торгових переговорних місій щодо просування українського експорту.

Нагадаємо, 6 вересня 2019 рік Висоцького було призначено заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства з питань агрополітики.

На посаді він координував розроблення пропозицій та реалізацію прийнятих рішень щодо:

– формування та реалізації державної аграрної політики, державної політики у сфері сільського господарства та з питань продовольчої безпеки держави, охорони прав на сорти рослин, тваринництва, насінництва та розсадництва, сільськогосподарської дорадчої діяльності, розвитку сільських територій, зокрема шляхом забезпечення підтримки сільськогосподарських підприємств, особистих селянських і фермерських господарств, сільськогосподарської кооперації;

– забезпечення здійснення заходів, спрямованих на інноваційно-інвестиційний розвиток сфер агропромислового виробництва, розвитку інфраструктури аграрного ринку, проведення аналізу агропромислового сектору та прогнозування його розвитку;

-організовує роботу, пов’язану із забезпеченням виконання повноважень Міністра щодо спрямування та координації діяльності Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру;

-організовує роботу, пов’язану з координацією діяльності Державного фонду підтримки фермерських господарств, та здійснює координацію діяльності аграрних освітніх, наукових та науково-дослідних установ, що належать до сфери управління Мінекономіки.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!