2020-11-27 16:15
Японія імпортуватиме український стільниковий медУкраїнський стільниковий мед прийшовся до смаку японцям. Бджоляр з Луганської області Михайло Гребенник готує для експорту до Японії пробну партію стільникового меду.
Заправку для українського борщу тепер можна придбати також і в Японії. Як повідомляє посольство України, вона продається в супермаркетах і зроблена у Луцьку.
«Заправка для українського борщу тепер у продажі в супермаркеті імпортованих продуктів National Azabu міста Токіо (4-11 грудня). Виробник – компанія «Руна» з міста Луцьк», – йдеться в повідомленні.
Чи можна придбати заправку в інших магазинах, а також її вартість та про зацікавленість японців до української кухні посольство не повідомляє.
Слід зазначити, що згідно з інформацією посольства України в Японії, станом на липень 2020 року в країні проживають 1940 громадян України.
Нагадаємо, експорт української кукурудзи до Китаю зріс удвічі.
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!