Афганістан

03 ноября
11:11
В Афганістані бойовики напали на найбільший військовий госпіталь країни Мир
Щонайменше 25 людей загинули і понад 50 дістали поранень під час нападу бойовиків на найбільший військовий госпіталь Афганістану після двох потужних вибухів у центрі Кабула.
10 сентября
10:42
Етнічна чистка: таліби виганяють людей із Панджшеру Мир
Таліби вигнали тисячі людей з провінції Панджшер. Про це в Twitter представник “Фронту національного опору Афганістану” Алі Назарі.
09:36
«Талібан» дозволив іноземцям вилетіти з Афганістану чартерами. ЗМІ пишуть, що у першому літаку до Катару були й українці Мир
Угруповання «Талібан», яке захопило владу в Афганістані, дозволило чартерним рейсам забрати іноземців з країни.
03 сентября
11:04
В Афганістані ще лишилися українські громадяни. Як Україна їх евакуює? Политика
Прибуття групи евакуйованих із Афганістану на київське летовище «Бориспіль» 28 серпня 2021 року. Того дня були здійснені останні українські евакуаційні рейси.
25 августа
11:02
Світовий банк припиняє надання допомоги Афганістану Мир
Світовий банк призупинив надання допомоги Афганістану, заявивши, що «глибоко стурбований» ситуацією в країні та впливом захоплення влади «Талібану» на перспективи розвитку, особливо для жінок.
12 июля
14:34
На півночі Афганістану урядові війська відбили атаку талібів на місто Происшествия
Сили безпеки Афганістану відбили масовану атаку бойовиків «Талібану» на місто Хайратон біля кордону з Узбекистаном. Бойовики змушені були ретируватися з великими втратами.
09 июля
17:36
На кордоні Афганістану та Туркменістану йде бій: зіткнення тривають біля міста Серхетабад Происшествия
Стрілянину чути на кордоні Афганістану і Туркменістану. За даними ЗМІ, стріляють в населеному пункті в Серхетабат, звуки також долинали з афганського селища Тургунді.
1